Съкрушеният Шак: Не мога да спя след случилото се с Коби – Баскетбол – NBA

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един от големите приятели и съотборници на вече покойния Коби Брайънт Шакил О’Нийл признава, че изпитва сериозни трудности да възприеме трагичната смърт на легендарния баскетболист на “Лейкърс”. 

Брайънт почина късно вечерта на 26-ти януари, след като хеликоптерът, в който той, дъщеря му и още 8 души са се придвижвали, катастрофира в района на Калифорния. Това шокира цялата световна спортна общественост, но за О’Нийл загубата е особено тежка. 

Getty/Gulliver images

“Имах големи трудности със съня, след като загубих сестра си Айша. Минаваха редица мисли през главата ми за това какво съм могъл да променя или да направя по-добре. Подобни мисли ми минаха през главата и когато научих за смъртта на Коби”, започна Големия Шак. 

“Първият път, когато видях видеото, реших, че това е просто измислица. Знаете колко много лъжи и измами има в интернет пространството. Просто не можех да го повярвам”. 

“След това разбрах, че това не е просто лъжа, защото целият свят го знае. Молих се да не е вярно, но после получих и официалното съобщение. Това беше достатъчно ужасно, даже и преди да разбера, че дъщеря му е била с него”. 

“Нищо не мога да правя. Не мога да ям, не мога да спя. Болен съм отвътре. Гледам старите записи и се сещам за братските ни взаимоотношения. Боли страшно много. Това е болка, която ще отмине бавно. Иска ми се просто да е тук отново, за да мога да му кажа нещо’, завърши тъжната си изповед легендарният Шакил О’Нийл. 

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели: