Сънувате едно и също отново и отново? Какво означава това?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сънищата често са различни. Но случвало ли ви се е да сънувате едно и също нещо отново и отново? Защо е това и какво означават някои от най-често срещаните повтарящи се сънища? Вижте в следващите редове.

Сънувате едно и също отново и отново? Какво означава това?
 © iStock

Кога става дума за повтарящи се сънища?

Най-често, макар не винаги, това са лоши сънища, които се завръщат в ума ни отново и отново, нощ след нощ или през определен период от време. Повтарящите се сънища най-често са знак, че трябва да обърнете специално внимание на нещо.Не е задължително повтарящите се сънища да са идентични, може само някои части/ елементи от тях да са едни и същи. Обръщайте внимание на това, което остава непроменено и на новите елементи в тях.


 

Причини за повтарящите се сънища:

 • Стрес
 • Повтарящо се поведение
 • Травма
 • Неразрешени емоционални проблеми
 • Според мнозина повтарящите се сънища са знак, че Вселената ви изпраща послания

Добави описание

 

Как да спрете повтарящите се сънища

Първо опитайте да разберете причината за повтарящия се сън. Дали е стрес, или е свързано с действие от ежедневието ви, което влияе негативно на съня ви?

След като установите причината, опитайте с различни техники за релаксация, особено преди лягане.

Ако търсите и откриете скрита символика в съня си, потърсете информация как да я разгадаете. Може би вярвате, че това е знак от Вселената, който трябва да разкодирате?

 

64 идеи за капан за сънища

На кратко, капанът за сънища е ръчно изработен амулет срещу кошмари и зли духове

Добави описание

Други вярват, че повтарящите се сънища са в резултат на натрупана негативна енергия и след пречистване, ще престанат. Опитайте прекадяване с тамян, ритуал със солена вода, запалване на клечки кибрит или каквито други ритуали знаете от своите баби и дядовци. 

 

10 често срещани повтарящи се сънища:

 1. Сънувате, че ви преследват – означава, че опитвате да избягате от даден проблем, вместо да се изправите пред него и да го разрешите. Това е покана от подсъзнанието ви, че трябва да разрешите проблема си.
 2. Сънувате, че ви уволняват – този сън може да е свързан не само с отношенията на работното място, но и в личен план. Издава, че се страхувате, че ще останете сами и че дадена връзка ще бъде прекратена. Знак за липса на баланс в дадени отношения.
 3. Сънувате, че около вас има пълзящи насекоми – стигнали сте до момент, в който трябва да предприемете действия по  даден проблем, преди да е станало твърде късно.

  Добави описание
   

 4. Сънувате, че летите – този сън издава, че има нещо много важно за вас, което искате да реализирате, но все още не сте. Може би става дума за ново хоби, нова работа или бизнес начинание.
 5. Сънувате, че самолети падат от небето и се разбиват – сънят може да е свързан с ново начинание, за което се боите, че ще се провали. Може да означава, че трябва да поемете контрол над ситуацията и да определяте посоката.
 6. Сънувате, че ви падат зъбите – ако оставим суеверията настрана, този сън може да е свързан или притеснения за възрастта ви, или със страх от провал в дадено начинание. Може да издава и ниско самочувствие сред определени хора или дадена ситуация.
 7. Сънувате, че се проваляте в училище – този сън най-вероятно е свързан с представянето ви на работното място и ниско самочувствие, за което се тревожите. 
 8. Сънувате, че шофирате и губите контрол – може би имате твърде много ангажименти и опитвате да ги съчетавате, но не ви се получава. Сънят издава, че трябва да забавите темпото и да се фокусирате върху една-единствена задача. Вижте в кои сфери на живота има опасност да изпуснете контрола и опитайте да се върнете в максимално добра форма.
 9. Сънувате, че закъснявате – припомнете си, че животът е пътешествие, на което трябва да се насладите. Този сън издава, че вероятно не се радвате достатъчно на живота, докато опитвате да съчетаете хиляди неща в ежедневието си.
 10. Сънувате човек, който вече не е част от живота ви – важно е да осмислите кого точно сънувате и каква е неговата роля в живота ви. Според поверията, ако сънувате починал близък, това е начин да получите послание от него. Или пък, че душата му се бунтува и трябва да посетите гроба, за да прелеете вода и вино и да направите подавка.

 

Когато става дума за повтарящи се сънища, няма нищо сигурно и категорично. Вие най-добре можете да анализирате съня си, в зависимост от това дали вярвате в свръхестествени сили, или не. 

 

Вижте още:

12-те закона на Вселената, които НИКОГА да не забравяме!

********

5 загадъчни състояния, в които можем да изпаднем, докато спим

********

Как да разпознаете сън, свързан с предишен живот?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар