Сънувате ли този страшен сън?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сънищата могат да предложат уникален поглед в необятното подсъзнание. Някои сънища са наистина приятни, докато са кошмарни.

Сънувате ли този страшен сън?
 © iStock

Нашите сънища имат за цел да ни помогнат да обработим и интегрираме определени емоции, като дори могат да ни дадат насоки или яснота в някои случаи.

Когато става въпрос за сънища, свързани с удавяне, най-често става въпрос за човек, който е подложен на голям стрес, претоварване или просто в реалността се чувства притиснат от нещо сякаш не може да диша. Независимо дали става дума за работа, връзка, семейство или емоционален багаж, този вид сън е начинът подсъзнанието да „изиграе“ емоциите на човека.

Как могат се интерпретират кошмарите с удавяне?

 

Ако сънувате, че вие самите се давите

Този сън отразява пресъздава точно чувството на стрес и претоварване. Ако в съня ви се давите сами, това е улика, че стресът ви идва отвътре, а не от външен източник. Вероятно има някаква ситуация в реални ви живот, от която имате нужда да се измъкнете. Освен това този сън може да показва и това, че се чувствате съвсем сами в живота. Може би криете истинските си емоции и се притеснявате да попитате за помощ.

Ако сънувате, че нещо ви дърпа надолу

От друга страна, ако в съня ви с удавяне нещо ви дърпа надолу като мрежа, тежест или дори друг човек, това е убедителна улика, че нещо външно във вашия живот е източникът на стреса ви. Вероятно има нещо константно в реалността, с което трябва да се справяте, но ви тежи.

Ако сънувате, че някой се опитва да ви спаси

Ако в съня ви се давите, но някой идва да ви спаси, това е сигнал от подсъзнанието, което ви насърчава да потърсите помощ и да позволите на друг да ви помогне. Това твърдение е още по-вярно, особено ако сте човек, който е свикнал да прави всичко сам. Позволете си да получите помощ, независимо под каква форма – съвет, финансова подкрепа, емоционална подкрепа или някой друг да поеме част от вашите практични задължения.

Добави описание

Ако сънувате някаква форма на спасение

Ако в съня ви, в който се давите, видите неща като спасителна жилетка, лодка, кораб, това е знак, че трябва да останете силни в реалния живот. Всички тези признаци на спасение ви насърчават да продължавате борбени, независимо от житейската ситуация, която сънят пресъздава.

Ако сънувате, че изведнъж може да дишате под вода

Очевидно човек не може да диша самостоятелно под вода, но в сънищата невъзможното може да стане възможно. Така че, ако сънувате, че се давите, но изведнъж може да дишате под водата, това пак е положителен знак от подсъзнанието ви. То ви подсказва, че можете да преминете през това, което ви притеснява в реалния живот.

Ако сънувате, че потъвате бавно

Бавното потъване в съня може да бъде признак за депресия или много насъбрани негативни емоции. Водата в сънищата често представлява нашия емоционален свят, така че подобен сън може да се интерпретира като това, че самите вие се давите в негативни емоции, които не сте преработили. Подсъзнанието ви дава знак, че трябва да действате в реални живот и „да се издърпате над водата“.

Ако сънувате, че се давите спокойно

Сънищата за удавяне и други сънища, свързани със смърт, понякога могат да бъдат свързани с минал живот. Ако сънувате, че се давите, но вместо ужас и страх, имате чувство на спокойствие, сякаш душата ви е в покой, този сън може да пресъздава почти буквално минал живот.

Прочетете още:

Скритото значение на сънищата с вода

Сънища с бременност и тяхното значение

Значението на най-разпространените символи в сънищата

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар