Съоснователят на OnePlus Карл Пей обяви официално, че напуска компанията

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един от двамата съоснователи на OnePlus, Карл Пей, обяви официално, че напуска компанията. Това стана с публикация във форумите на OnePlus, която звучи като благодарствено писмо, но не успява да посочи причината за решението му. 

В публикуваната днес във форума на OnePlus тема от Карл Пей той се връща назад към 2013 г., когато основава компанията заедно с Пийт Лау. В изявлението си Пей благодари на Лау, наричайки го свой ментор, благодари на екипа си и на техните клиенти, които са купували смартфоните им досега. 

Тонът на Пей е по-скоро носталгичен, позитивен към бранда и днешната му позиция, като той вярва, че с новата серия смартфони Nord компанията ще успее да пренесе успеха си и в нови ценови категории. 

Пей не посочва каква е причината да напусне OnePlus. Той казва, че никога не е съжалявал, че се е доверил на инстинкта си и смята, че и този път няма да бъде различно. Съоснователят на OnePlus признава, че през последните години работата му в OnePlus е била единственият му фокус, а сега планира да навакса в личен план, прекарвайки повече време със семейството и приятелите си. И после ще следвам сърцето си, завършва изявлението си той.  

Дали ще го видим в друга компания след няколко месеца – предстои да разберем. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар