Съсипаният баща: “Детето ми е било с мокри обувки” Вие съвест имате ли?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Тези, които говорят, че детето ми е било с мокри обувки, имат деца, имат ли съвест, попита в ефира на Би Ти Ви съсипаният баща на убитото момче, стъпило на шахта в София. Родителят разказа през сълзи хронологията на сполетялата семейството му трагедия.

„Случаят е ясен на всички. Минахме по пешеходната пътека. Стъпихме на шахтата, а тя беше покрита със сняг. Това не е нормално. Видях много заглавия, че обувките му били мокри. Какви трябва да са те в това време? Това е абсурдна версия”, попита бащата на детето.

Той добавя, че има ясна следа къде е минало момчето, разкрива той пред NOVA.

„Мен също ме хвана ток. Имам свидетели за това. Нещата не могат да останат така, трябва да се намери виновен. Днес е синът ми, а утре може да е някой друг. Не пожелавам тази болка на никой”, каза още бащата.
„Три дни шахтите са били отворени. Ще си търся правата по закон и ред. Много хора ще ме подкрепят. Никой не се е свързал с мен”, казва още Снежан.

Бабата на детето обмисля да направи протест на мястото на инцидента. Сестрата на детето смята, че обясненията за мокрите обувки, които циркулират в интернет са абсурдни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар