Съспенс! Следят самолета на Цв.Цв. от Мюнхен до София. Б.Б. превърна “гейта” в PR. Кой ще застреля Цветанов на летището?!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов сигурно има много публични и тайни грехове, а Бойко Борисов е Агнец Невинен. Тогава? Кой ще застреля Цв.Цв. на летището, за повече съспенс. Щото следенето на самолета от Мюнхен до София не стига.

alt

Самолетът на Цветанов в 12 часа вече беше над Марибор, снайперистът на летището в София на позиция ли е?!

“Защо Бойко Борисов не е реагирал за скандалната сделка, след като е знаел за нея още през лятото”, изригнала Корнелия Нинова на “Позитано”20, след като видяла, че медиите следят полета на Цветан Цветанов от Мюнхен.

Който го може, си го може. Борисов е вълшебник на личния пиар – за да превърнат Цветанов в тотална “сакрална жертва”, трябва да го отстрелят, буквално. Обаче и така не само Б.Б. ще си измие ръцете с него.

Всъщност Бойко Борисов превърна “Апартамент гейт” в личен пиар – за пореден път Цветан Цветанов го играе “лошото ченге”. Борисов реже наред, Корнелия се скатава. Това е внушението.

Борисов живее в “бащината къща”, Цветанов върти далавери. Само дето не обявиха Б.Б. за вдъхновител на Поръчката. Ако ГЕРБ-медиите преиграят още малко, ще има обратен ефект.

Фейсбук се взривява от коментари – “А Борисов кога?”, след като Валерия Велева подкани Първия – “А Цветанов кога?”. Сякаш той можеше да пропусне възможността за личен пиар.

Ако пиарите на ГЕРБ продължават в същия дух, Корнелия Нинова и Елена Йончева трябва да емигрират, за да загуби БСП изборите. Или Б.Б. да напазарува, както носят слуховете, половината изборджии на “Позитано”20.

bgsniper.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар