Състоянието на Сашка Васева е критично, разкри съпругът й – Общество – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Състоянието на Сашка Васева е критично, разкри съпругът й

Стоп кадър, бТВ

Състоянието на певицата Сашка Васева е критично, призна нейният съпруг Христо Бакърджиев. На изпълнителката й предстои тежка операция в Германия за премахване на тумора в мозъка й. 

„Пожелавам си здраве! Имам насрочена операция, скоро е. Имам нужда от любовта на публиката само. Нямам дарителска сметка. Прогнозите на лекарите са благоприятни. Казват, че зрението ще се възстанови“, отговори Сашка в предаване по bTV.

„Състоянието е критично, болестта напредва. Спешно трябва да се предприеме интервенция. Следващата стъпка е операция, единствено това може да доведе до спасение.

90 000 евро ще бъде началната сума, нужна за операция. Диагнозата пристигна много бързо при нас и не можем в тези срокове да реагираме с парите.

Сашка има тумор в мозъка. Всичко ще се организира, ще се намерят парите, но трябва време, а то се оказва скъпо и ценно за живота“, заяви мъжът до нея Христо Бакърджиев.  

По повод финансовите нужди на семейството и разходите по лечението на певицата той казва: „Опитваме се, както можем. Много приятели предложиха помощ. Единствено с кратките срокове сме притеснени и може евентуално да се обърнем за помощ. Само тогава. Нашата дъщеря е с нас в Германия“. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар