С Баце е свършено! ФБР заличава Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политическият край на Бойко Борисов бе подпечатан от ФБР. Американските власти са тези, които са информирали лидера на ГЕРБ, че снемат доверието си от него и няма да управлява страната повече, информира Фрог Нюз, цитиран от Petel.bg.

Борисов се е срещнал с Джесика Ким от ФБР, която му съобщила неприятната новина. Срещата се е провела в американското посолство у нас.

От САЩ по всяка вероятност не са доволни от настроенията срещу Борисов и партията му. Летните протести от 2020 г. накараха американците да преосмислят политиката си у нас. За да не загубят доверието на българския народ, са решиши да премахнат Бойко Борисов и на негово място да сложат друг проамерикански водач.

Счита се, че новото лице на САЩ в България е Слави Трифонов. Шоуменът неведнъж подчерта, че България трябва да бъде лоялен партньор на ЕС и НАТО.

Що се отнася до съдбата на Бойко Борисов, има вероятност ФБР тотално да го довърши, като започне разследване срещу него и го уличи в престъпления. Нещо, което може да го прати зад решетките до живот.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар