С дънки и раирано сакенце на парад! Това е най-голямата подигравка с Българската армия в историята и

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
ОТ РУСИЯ: АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ТУК С МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА НА РУСИЯ, ТО ТОЙ ЩЕ БЪДЕ НА СЕКУНДАТА ИЗПРАТЕН В СИБИР…

По дънки и с карирано сако като от магазин за втора употреба, на 17 октомври Красимир Каракачанов приема строя на парашутистите от 68-а бригада специални сили и ги поздравява с утрешния им боен празник.

Естествено реакция в българските медии няма, подигравката на Каракачанов с една от най – елитните бригади на армията ни е пълна, но всички мълчат угоднически, защото който много говори в България накрая се озовава или безработен или с арест от ГДБОП.
За сметка на това пък в Русия не спират да се подиграват на военният министър на България, като обясняват нагледно, че това облекло и това появяване ако се случи на който и да е в руската армия, ще е моментално изпратен в Сибир да служи там с белите мечки.
Медиите в Русия недоумяват как в страна членка на НАТО министър на отбраната приема строй на елитна девизия по дънки и сако изглеждащ не смешно, а жалко пред строя на униформените военослужещи.
И заключават, че едно време България е имала истински генерали начело на армията си, а днес си имат политици, които изпълняват поръчки на САЩ и военните им заводи.
Източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар