С пълна сила върви медицинската стъкмистика, която трябва за пореден път да обслужи световната игра наречена „пандемия“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искам отново да обърна внимание, че година и половина по-късно, втори пореден есенно-зимен сезон, с пълна сила върви медицинската стъкмистика, която трябва за пореден път да обслужи световната игра наречена „пандемия“.

Чудя се колко е дълъг живота на мозъчните клетки, които осигуряват спомените и правят логическите връзки в мисловния процес? Защото цялата „наука“ се занимава с дължината на живота на антителата, аз от друг вид клетки се интересувам колко дълго живеят.

И така.
Днес имаме отново броене на бройки тествани по познатия не-научен начин, чрез който се поддържат вирус броячите в целия свят. Сякаш този вирус не е минал вече през половината население. „Научната“ ни общност се държи сякаш тамън сега се е явил.

Имаме нова стъкмистика, която да прибавим към дългия списък стъкмистики, за да се осигури нужното количество страх. А именно, че ВИСОКИЯТ БРОЙ ЗАРАЗЕНИ ВАКСИНИРАНИ, НЕ Е ОТ ВАКСИНИТЕ, А ОТ ФАЛШИВИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ВАКСИНИРАНЕ.

Друга стъкмистика е играта с спусната от СЗО версия КОЙ КОГА СЕ ВОДИ ВАКСИНИРАН. Ако е минало n-броя дни от х събитие, при условие, че имаме у изисквания .

И при условие, че ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ЗАМАЗВАМЕ ФАКТИЧЕСКИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ВАКСИНАТА ВЪРХУ ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА.

Защото за вируса все пак има милиони лекари по цял свят, които не са завършили престижните Оксфорд, Кеймбридж, Харвард и Джон Хопкинс и следователно са изучавали ИСТИНСКА ВИРУСОЛОГИЯ И ЕПИДЕМИОЛОГИЯ и знаят и корените на всяка стъкмистика.

Само да кажа, че нашия медицински елит е като културния ни елит. Едно към едно!

Анастасия Гешева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар