Тази година на САЩ 2 милиарда долара! Догодина на Русия 3 милиарда – така ще е докато управлява мутрата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

България е пред угрозата през 2020 година да плати на Русия 3 милиарда долара неустойка по проекта “Турски поток” коментират руските медии днес.

Като отбелязват факта, че САЩ вече наложиха санкции на двата потока от Русия “Северен Поток 2” и “Турски Поток”, което автоматично означава, че България пак ще плаща на Русия неустойка, ако се подведе по американските санкции и спре строежа на тръбата, която и без това не върви в сроковете посочени в договора.

Това на практика означава, че трети кабинет на Бойко Борисов ще плати неустойка на Русия, заради факта, че подписва договори, които след това прекратява, заради заплахата от санкции от страна на САЩ.

Досега България в лицето на кабинетите на Бойко Борисов е платила на Русия над 7 милиарда долара неустойки за АЕЦ “Белене” и “Южен поток”, а със спирането на “Турски поток сумата реално ще стане 10 милиарда долара/

Което означава, че България плаща всяка година на Русия по 1 милиард долара, за да е Бойко Борисов на власт в България.

Явно американците и те се усетиха, че могат да ни влачат и Борисов даде и на тях през тази година 2 милиарда долара за изтребители, които я дойдат, я не дойдат някой ден в България.

После защо нямало пари за пенсии, за болни деца, за заплати, за по-ниски цени на стоките и услугите, както и за намаляването на ДДС то на стоките от първа необходимост в България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар