Тази година отново може да видим само един iPhone с OLED дисплей, твърди DigiTimes

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Анализатор от DigiTimes твърди, че през 2018 г. отново ще видим само един модел iPhone с OLED дисплей и той ще има 6.5-инчов диагонал. Това е в противоречие с очакванията на Минг-Чи Куо от KGI Securities, според чиито доклади тази година се задават два модела с OLED панел. 

Източникът твърди, че Apple ще представи 5.8″ и 6.1″ iPhone с LCD екран, както и 6.5-инчов модел с OLED дисплей. Това би съвпаднало с премиерите от миналата година, когато също видяхме два смартфона с LCD и един с OLED панел от Apple. 

Би било странно Apple да изостави 5.8-инчовия OLED модел след само едно издание (iPhone X), а и анализаторът от KGI Securities има далеч по-стабилно досие по отношение слухове около компанията, така че настоящата информация остава под голяма въпросителна. 

Иначе от DigiTimes споделиха прогнози и за второто поколение на iPhone SE, което отдавна очакваме да се появи. Тук слуховете съвпадат с досегашните – смартфонът ще има безжично зареждане и няма да включва разпознаващ силата на натиска дисплей (3D Touch), а премиерата му се задава през май или юни. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар