Тази мила дама заяви пред Европарламента, че най-дискриминирани у нас са политиците

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Такаааа… явно ще е ден за запознаване с идиоти.

 

Вижте тази мила дама на снимката. Казва се Анна Джумалиева и почти съм сигурен, че я виждате за пръв път. Тя е доцент, доктор по международно частно право, преподавател в университети и, разбира се, председател на Комисията за защита от дискриминация.

Тази госпожа вчера е участвала в изслушването на заместничките в Европейския Парламент и на въпрос на европейски депутат какво мисли за състоянието на дискриминацията в България най-отговорно е заявила, че най-дискриминирани в момента са управляващите политици, които биват хулени и обиждани – дори пред дома на уважаемия премиер ходели да носят чували за трупове… Естествено, тези думи от страна на един председател на комисия за борба с дискриминацията, предизвикал гнева на питащите и се наложило да раздават словесни шамари, но това е извън темата…

Тази жена аз лично не я знам. Как е станала доцент- не знам. Какво прави като шеф на Комисия по защита от дискриминация – не знам. Дали ще получи увеличение на заплатата тия дни – не знам. Но знам едно – с такива верни амазонки, еднакво готови да защитят и с двете си мозъчни клетки  Бойко Борисов, нищо няма да ни уплаши. Ни Ковид, ни Европа.

Радослав Бимбалов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар