Тази невероятна история ще ви трогне! Хъски намери умиращи котенца в гората, а после… (СНИМКИ)

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Кучето хъски Банер се превърна в истинска интернет сензация.

То живее в дома на Уитни Брейли, която е инвалид и отдавна й помага да се придвижва из улиците или с всекидневната работа вкъщи. 

Освен това се оказва, че симпатичното куче умее да спасява и други животни, след което да се грижи за тях.

“Моята умница може да прави невероятно много неща. Може да усети за приближаващи панически пристъпи, мигрена, но ми помага и в пристъпите на тревожност, а също така и винаги се оказва до мен, когато търся лекарствата си и знае точно къде съм ги оставила”, разказва стопанката на Банер.

Преди две години кучето намира изоставено в канавката котенце. Успяло да го извади оттам и да ги замъкне в къщата на стопанката си, където започнало да се грижи за него, все едно е родната му майка.

“Сега това коте живее с нас, порасна и вече няколко пъти ни ражда котенца”, пише на профила си в Инстаграм гордата стопанка.

Този път способностите на хъскито Банер помогнали тя да намери още една невероятна находка. Някой оставил седем котенца в кутия да умират в гората.

Но кучето не само, че успяло да ги намери, но и отново започнало да се грижи за тях, така, както преди години направило и с другото коте.

Историята е наистина трогателна. Един ден се появило пред вратата на къщата и започнало настойчиво да дърпа стопанката си в посока към гората, сякаш иска да й покаже нещо.

Така хъскито довело Уитни на тихо място в гората, където жената намерила запечатана картонена кутия. Когато я отворила, се натъкнала на сърцераздирателна гледка – вътре имало седем, още слепи, новородени котенца, което вече едвам дишали.

От този момент кучето не оставя котетата нито за минута и се отнася към тях така, сякаш са нейните собствени кученца.Превод БЛИЦ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.