Тази рецепта на пророкът дядо Влайчо може да излекува абсолютно всяка рана: Заздравяват бързо дори и най-страшните

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Запознати сте с най-страшните – зарастващи изключително трудно рани?! При тях често пъти традиционно използваните мазила и кремове, предписвани от лекарите, се оказват неефективни!

Такива рани се най-опасни, когато са върху пръстите и стъпалата на диабетици, при „залежали“ пациенти, при разранена кожа от псориазис… Оказва се обаче, че съществува природен лек за рани със силно антисептични свойства!

Наричат го „мазилото на дядо Влайчо Безсреберник“, тъй като се счита, че именно този достоен, изключително безкористен мъж е негов създател. Именно с помощта на това мазило са зарасли множество рани при безброй тежко засегнати мъже и жени!

Как да си го приготвим сами?

100 г натурална, безсолна свинска мас (може и безсолно масло) се разтапя в емайлиран съд и се оставя да заври. Четири средни по размер глави кромид лук се рендосват до получаване на кайма, която се прибавя към врящата мас. Варенето продължава след това на слаб огън 6 – 7 минути при постоянно разбъркване на сместа с дървена лъжица.

Следва добавяне на 1/3 част от домашен (може и бебешки) сапун, 50 г настъргана борова смола и 30 г счукан пчелен восък. Варенето продължава още 20 мин на слаб огън при непрекъснато разбъркване с дървената лъжица. Свалената от огъня гореща смес се прецежда през тензух в стъклена купа, която се съхранява на тъмно и прохладно място.

Върху памучен плат се нанася слой от мехлема и се поставя върху раната. Обвива се с вестник и се бинтова – получава се като „компрес“! Държи се цяла нощ, а на сутринта превръзката се сваля и лекуваното място се изплаква, след което се намазва с тънък слой чиста свинска мас. Това се повтаря упорито докато раната заздравее напълно! Разбира се, изисква се упоритост и вяра, които в крайна сметка възтържествуват!

И вие отново се чувствате в перфектна форма.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар