Тази седмица очакваме анонс от Apple

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази седмица Apple ще направи важен анонс, съобщават двама от хората, които често имат и споделят предварителна информация около компанията. Джон Просър и Марк Гурман обаче този път не са на едно и също мнение. Докато първият смята, че Apple ще обяви с прессъобщение нови продукти, според втория всъщност е възможно само да бъде обявена датата на септемврийското събитие.

Според Просър Apple планира прессъобщение с анонс на нови продукти за 8 септември. Той смята, че тази седмица ще бъдат обявени нов Apple Watch и нов iPad. Колкото до iPhone 12 – смартфоните щели да бъдат представени в седмицата, започваща от 12 октомври.

Screenshot 2020-09-07 at 9.33.57

Марк Гурман, който пише за Bloomberg, не очаква продуктови анонси тази седмица. Според него Apple би могла да пусне съобщение, с което да посочи датата за анонса на новите смартфони iPhone 12 и Apple Watch. Тези устройства според Гурман изглежда ще бъдат показани заедно в онлайн събитие. 

Screenshot 2020-09-07 at 9.34.09

Така или иначе, и в двата случая тази седмица се очакват някакви новини от Купертино, така че седмицата може да стане много интересна.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар