Така е. Не случихте на президент, който да ви слушка. Българският народ обаче случи на президент

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Така е. Не случихте на президент, който да ви слушка, който да мълчи и да не изкарва истината наяве, слугинажът за който да е водещ.

Българският народ обаче случи на президент, който е гласа на голямата част на нашето общество, на президент, който поиска от парламентарно представените партии и изпълнителната власт да формират национална позиция за РСМ, защитаваща националния ни интерес.

Случи на президент, който поставя проблемите на гражданите и настоява изпълнителната власт да ги решава, който се бори срещу лобизма, прокарван в изготвяните закони. Борбата с корупцията и и искането за справедливост от съдебната система са част от темите, които президентът не неглижира. Най-важното от всичко е борбата на президента срещу управленския модел.

Тези, които “не случиха на президент”, “скриха” истината за оградата на границата със Закона с защита на класифицираната информация. За тях процесът по възлагането на обществени поръчки е прекалено дълъг, а е по-добре да въведат извънредно положение за да може техните фирми да получат финансирането без конкурентност, без състезание и …. за евентуалното допълване на поизпразнените партийни каси.

Димитър Стоянов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар