Така нареченият “контрапротест” на този в подкрепа на Волгин се съдържаше от трима души, но те бяха по-шумни и нагли от всички други

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Така нареченият “контрапротест” на този в подкрепа на Волгин се съдържаше от трима души, но те бяха по-шумни и нагли от всички други. 


Пред очите ми крещяха на възрастни жени и им държаха сметка, че са там.

Смяха се подигравателно на жена, която им каза, че преподава философия. Коя е тя, че да преподава философия? Ама ТЕ знаят, че тя няма моралното право! Защото са “собственици на истината”, не просто “добрите сили”.

Бях там като човек, който държи да се чуват всички гледни точки. Да няма заглушаване. Като човек, който не иска медиите да не бъдат сонди и цедки. Някак от толкова политически кампании и референдуми някои редакции си въобразиха, че са партийни централи. А тук партийни функционери от ДБ искат да забранят най-доброто предаване по Хоризонт, или пък да махнат най-добрия водещ в БНР.

ДБ са като тези двамата на протеста – махнете ги, тези са лоши. Помня същият вой от техните обществени флагмани за Калина Константинова: “Махнете я  тая, разжалвайте я пред строя”, чакайте малко, нали не искате Народен съд, какво се случи?

Откога станахте вие цензори или пък собственици на истината и моралното право да санкционирате всеки, който не мисли като вас? И откъде накъде ще сме съгласни с този лов за вещици?

Майка ми също е била преследвана, плюта по улицата и уволнявана от БНР. Това е СДС-арщината – нелепата идея за т. нар. морално превъзходство. И тя пречи на българското общество да е цяло от 30 години.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар