Таксата водомер е печатница за пари:в 4 милиона домакинства х 8 лева на месец = 32 милиона за крадене

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Петя Аврамова определено ще стане новата любимка на Бойко Борисов след като успя да измисли такава печатница за пари, като таксата водомер, 4 милиона домакинства с водомери по осем лева прави 32 милиона лева на месец, или 384 милиона на година.

Това и Лиляна Павлова не успя да го измисли, а нейното увеличение на цената на винетките с 30 лева отгоре, дори не се доближава до тези цифри.

Сега остава да добавим и още толкова, които ВИК ни събират, за използваната от домакинствата вода, няма значение дали я има или я няма и нещата отиват на около милиард лева годишно. Сега става ли ви ясно, защо я няма водата в язовирите и как Герб мислят за вас, ако все още не осъзнавате какво се случва, ще го напишем с една дума ГРАБЕЖ!

Да това е пладнешки грабеж типично в стил Бойко Борисов, защото да плащаш такса водомер от 8 лева всеки месец, дори през него да не е минала и капка вода си е рекет и грабене от народа на България, но както разбрахме, Герб въвеждат всичко това, заради нас българите.

Защото ние самите не можем да осъзнаем сериозността на ситуацията и колко е тежка кризата във водният сектор, криза която ни е причинена от климатичните промени, които според същата тази министърка изпразниха язовирите в България и водата в момента липсва.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар