Такса “водомерче”: Поредното нежно крадене на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма домакинство без водомер, защо да не ги одерем си мислят от Герб и доволно потриват ръце, как поредната им схема за крадене ще мине с поредната промяна на закона този път ще е този за ВИК дружествата. Явно Герб вече наистина са се самозабравили и само дни ни делят от повтаряне на исторически събития.

Таксата водомер, ще прелее чашата на търпението, но по интересното е че вече хората не искат да протестират на улицата, те искат метеж и наказания и то физически за политиците в България. Така че такса “водомер” може да се окаже не само катализатора за отпушване на народното недоволство, но и катализатора за истински промени в България.

Българина вече няма доверие на политици и партии и чака момента в който да ги разкара всичките наведнъж, така че драги гербаджии ако си търсите краят действайте, но запомнете няма да има протести, ако въведете таксата, ще е нещо по страшно и няма кой да спре народа да ви потърси и въздаде възмездието за всичките години демократичен грабеж.

И между другото идеята ви за такса водомер не е нова, но още през 2011 година разбрахте, че направите ли го ще сте само история.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар