Тамагочи се завръща като умен часовник

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тамагочи се завръща за 25-ата си годишнина под формата на носимо устройство. Вече можете да отгледате своя мини електронен любимец директно от китката на ръката си. Има дори микрофон, с който можете да го извиквате и сензорен екран, за да го погалите например, предава Mobile Bulgaria.

Оригиналното Тамагочи се появи през ноември 1996 като електронна играчка за деца. Новият умен часовник с Тамагочи е дело на японската компания Bandai и има сензорен LCD екран и издържа до 30 часа с един заряд.Засега устройството ще се продава на лотариен принцип, като потребителите в Япония могат да се включат в томболата между 17 юни и 2 юли. След това моделът ще е достъпен в свободна продажба от 23 ноември с цена 7480 йени (57 евро), а ще има и допълнителни умни карти за по 1100 йени (8.40 евро).


Tamagotchi Sweets Friends карта дава тематични добавки като десерти и други лакомства, с които да нахраните любимеца си. Има и мини игра. Tamagotchi Rainbow Friends включва дъга и тема с еднорог, както и нова визия за заключения екран и т.н.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар