Кирил Петков

Татко Петко скочи на амбразурата да брани Кики от активистите на „Корал“. Те дружно му отвърнаха: Ти и одиозния ти син, взимайте си такъмите и марш!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков, татко Петко и компания се канят да дерибействат на плаж „Корал“, но заради надигащата се вълна от недоволство срещу тях нищо чудно в най-скоро време да се превърнат в персони нон грата.

 

В неделния ден премиерът в оставка Кирил Петков реши да посети региона край морския бряг, за който екоминистърът, също в оставка, Борислав Сандов издаде лобистка заповед, въвеждаша ограничения за моторни лодки, джетове, рибари, за да могат Петкови да карат необизпокоявани от никого сърф и кайт.

Както ПИК писа по-рано днес, появата на Кирчо, татко Петко и рогоноската Линда Петкова на „Корал“ предизвика дебат в социалните мрежи, относно солидната охрана от НСО, придружила ги на плажа.

Атанас Русев от „Да запазим Корал“ открито изрази възмущението си от този факт в групата на сдружението в социалните мрежи.

„Кирил Петков, много е тъжна картинката, в която един премиер ходи по плажа с цялата си свита и всичките лакеи се трупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат… Може да си пишете и 5-ти и 6-ци, аз ви пиша 2-ка в частта опазване на Природата, опазване на Горите, опазване на Черноморието. На тези изпити сте скъсани жестоко. И няма поправителни. Корал е символ на борбата ни за опазване на Природата. Просто си седях там на плажа и се чудех какво точно правите на този плаж“, написа Русев.

Думите му обаче разгневиха татко Петко и той скочи на амбразурата да брани Малкото Кики:

„Не мога да повярвам, че Атанас Русев някога съм го имал за много добър приятел и ако се беше наложило, живота си бих жертвал за него. Явно дошло е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Корал обаче не е на Атанас Русев само, а на всички свободомислещи хора. Корал ще остане така, както е бил и преди нас да ни има. Хората сме само за малко гости на Корал и въобще на тази земя“.

Членове на фейсбук-групата обаче мигом изразиха мнението за това какво мислят за синчето на татко Петко, за когото мнозина твърдят, че заедно с Лена Бориславова са били премиерите в сянка през последните месеци.

„Времето не е разделно, времето е да си вземеш такъмите и ти и одиозният ти син да се скриете някъде. Срам!!!!“, изригна Полина Стоева. А Васил Стоянов и Андрей Ненов, я допълват, съответно: „Корал обаче не е на Атанас Русев само“. Атанас Русев ли е сложил мутри на входа или умственоизостаналият ти син? Цяло семейство олигофрени д*ба“ и „Цяла България е в хаос, инфлация и лъжа до лъжа, ти си ми тръгнал по плажчета и изложби. Махай се от плажа и България“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар