Татяна Дончева: Вчерашното интервю на Хаджигенов предизвика взрив и се наложи разяснение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
”Нищо не може да ме възмути. Вчерашното интервю на колегата Хаджигенов предизвика взрив и се наложи разяснение. Ситуацията има нужда да се уталожи”, заяви Татяна Дончева от ”Изправи се! Мутри вън!”.

Повод за скандала стана изказване на адвокат Николай Хаджигенов вчера пред БНТ, в което той обяви, че би станал министър, ако трябва да пожертва себе си. От изявление пред медиите на Мая Манолова и Татяна Дончева стана ясно, че адв. Хаджигенов може да не е част от бъдещата парламентарна група на коалицията. По-късно той им отговори: “Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както обикновено”.

 

Познавам много хора, които са “готови да се жертват за министри”: Нищо ново!, отговори тя пред БНТ на изказването на адв. Хаджигенов. “На нас като последни в редицата не ни трябва нищо”, допълни Дончева.

“В политиката има малко игра на покер – не е редно да даваш карта преди да ти е дошъл реда. Измамно е усещането, че ние сме дошли да разрушим всички правила с политиката”, каза още тя.

 

“Не може да ходиш на преговори, без да си оторизиран. Не е ясно, преди да имаме група и лидер, кой ще води преговори”, коментира Дончева новината, че Хаджигенов е бил на преговори при “Има такъв народ”.

“Хаджигенов направи неподготвени изказвания, брифингът ни трябваше да охлади страстите”, разкри още Татяна Дончева.

“Ние бихме подкрепили партията на Слави Трифонов като мандатоносител, но дали те ще искат да управляват”, попита адвокатката.

ГЕРБ и Борисов си сложиха хора във всяка парламентарна група, категорична бе Дончева. Според Дончева трябва да се отслаби ГЕРБ преди да се отиде на нови избори. Трябва да се махнат калинките от държавните структури и да се съкрати администрацията на ГЕРБ. По думите и ГЕРБ има свои зависими хора в различните партии парламентарни групи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар