Татяна Дончева за ИТН: наглост и нахалство

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Това правителство в тези персони няма хора, които имат капацитет.

Кандидатката за социален министър поназнайва за сферата си. Когато тиката за вътрешен министър почетен конусул на ошорна зона, то той Барбадос ли ще представя или за националните интереси.

След като е обществено непреиемливо, да го редставиш за вицепремиер е наглост и нахалство. Това заяви Татяна Дончева.

Чалгализирането, профанизирането и простащината през последните 20 години станаха норма на поведение, допълни тя пред БНТ…

В последното съчинение , което ни изпрати Тошко Йорданов, се казва, че сме съгласили и всичко било засегнато. Има думички, които заменят други важни думички. Те сочат намерения, когато са изписани глупости, обясни тя.

Няма кой да повярва в честна компания. Не може да накарате Слави да стане политически лидер. Отнасям се с уважение към вота на избирателите. Но не мога да нося отговорност за безумни решения на хора, които не знаят за какво става дума, защото ще съм грешница пред себе си, посочи тя.

 

Съгласна съм само с това, че правителство трябва да ни даде шанс до следващата пролет, допълни депутатката.

Не очаквайте, че групата ни ще гласува разделно. Мисля, че така ще гласува и “Демократична България”. Ще ни води здравият разум.

 

Служебното правителство направи първите сериозни крачки за демонтиране на модела на ГЕРБ. И тази линия трябва да бъде продължена. И когато идва премиер, който казва ,че ще прави компромиси, означава, че няма да следва курса, категорична бе лидерът на “Движение 21”.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар