Татяна Дончева: „Има такъв народ“ налагат диктат в парламента

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Има такъв народ“ с великите си 65 депутати от 240 в парламента тръгна да налага диктат над останалите политически сили. Такива подкрепи няма и никой не дава. Това заяви заместник-председателят на НС Татяна Дончева в сутрешния блок на БНТ.

По думите ѝ съставянето на правителство в един парламент задължително изисква разбирателство и споразумение. Представата на сценаристите на Шоуто на Слави, че тяхната дума е нещо повече, е просто смешна и претенциозна. Тяхната дума има все по-малко значение, категорична бе Дончева.

Според нея позицията на тошковците в продължение на седмици наред е смешна работа. Ние няма как да сме предали някои, ние не сме в никакви отношения с тях, за да сме ги предали. Начинът, по който Тошко Йорданов говори, показва липса на нерви, посочи Дончева.

Тя изтъкна, че съчинението на ИТН няма нищо общо с програма на партия, а се изискват срокове и пряк ангажимент на всеки от участниците. ИТН не знаят какво трябва да съдържа едно споразумение.

По отношение на състава на проектокабинета на ИТН, Дончева смята, че тепърва ще се дискутира кой на кого е в това правителство. Тошко Йорданов знае кой от неговите депутати от коя търговска структура е, за кой бизнесмен работи и откъде идва, каза тя. Има проблеми с всеки един от кандидатите за министри. Ние направихме всичко възможно да вразумим някакви хора, като малки деца. Кой е за психиатър и кой не, със сигурност ще има няколко психиатъра, които да направят заключение кой е за експертиза и кой е за диагноза, отговори Татяна Дончева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар