Татяна Дончева: Махат Бойко Рашков в КПКОНПИ, за да сложат за шеф на МВР Андрей Гюров от Промяната

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искат да сложат Бойко Рашков на КПКОНПИ, за да сложат председателя на правната комисия в парламента от ”Продължаваме промяната” Андрей Гюров за вътрешен министър. Това заяви Татяна Дончева. Казвам ви слух от достоверен източник. Ако не е вярно, да ме опровергаят, каза още тя.

Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ беше една импровизация. Според нея КПКОНПИ не може да замести прокуратурата и управляващите се занимават с глупости, допълни тя пред bTV. Според нея е много нелогично човек като Бойко Рашков да бъде сложен начело на такава „пробита“ институция като КПКОНПИ.

Тя коментира и актуалната политическа обстановка в България: Изборите са на една бира „Леденика“ разстояния. Най-лошите неща могат да си причинят те самите. Това, което се случи миналата година, бе възможно заради 12 години управление на ГЕРБ. Това не можеше да се Случи преди. Сега се удари съвсем на тото. Трябва да се извадят хора, който зноят за какво става дума, а не всичко да се решава с един подпис, обясни адвокатката.

Икономистите си мълчат и не знаят накъде да се върви. Ситуацията е супер критична.Няма кой да прогнозира нещата, да подготви варианти. Не виждам тези неща, а са страшно необходими. Не виждам някой да даде вярно задание на икономистите, посочи тя.

Те могат да удължат живота на парламента, ако отидат в отпуска с украинските бежанци на морето. Щели да приемат нов закон, а всеки ден гласуват кворум, каза още тя.

В парламента няма кой да пише закони, категорична бе Дончева. По думите и нотариус от Дряново и Лена Бориславова не могат да пишат закони.

frognews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар