Татяна Дончева: Радев да махне Пламен Узунов! – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Радев трябва да се освободи от секретаря си по антикорупция Пламен Узунов преди да започне кампанията си наесен, препоръча пред Би Ти Ви Татяна Дончева от „Израви се. Мутри вън!“.

 „Създава впечатление, че в името на приятелството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в състояние да жертва втория мандат“, обясни лидерът на „Движение 21“.

Президентският секретар събра доста „черни точки“ през този мандат. Бумът дойде от видеокамерата от столична пицария, като на кадрите се вижда как той се среща с бившия митничар Петко Петков, двамата оставят телефоните си далеч, за да не бъдат подслушвани, пишат си на листчета, а накрая Пламен Узунов си тръгва с дебел хартиен плик, който му дава Петко Петков.

Преди дни, Петков пусна свой запис от магазина, от който е пазарувал ром и пури за подарък за Узунов, който му помогнал за трансплантация.

Така бившият митничар опита да опровергае твърденията, че във въпросния плик е имало пари. 

Президентството излезе с позиция в отговор на открито писмо на Сашо Диков, като увери, че Пламен Узунов няма да бъде отстранен, защото нападките срещу него са клевета, напомня lupa.bg.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар