Татяна Дончева размаза властта: Пълен смях, това е толкова нелепо, че

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„На теория има възможност, но практически няма шанс да се състави кабинет с третия мандат.“ Това заяви в ефира на bTV лидерът на Движение 21 Татяна Дончева.

По думите й децата от „Продължаваме промяната“ са изгубили едно камионче и сега се сърдят. Според Дончева ПП е изгърмяла първия мандат с елементарно и левашко подхождане. Тези хора са толкова нелепи, колкото беше Слави Трифонов миналата година, добави тя.

Дончева посочи, че шест месеца страната е управлявана без програма. Едва след падането на кабинета на Кирил Петков се сетиха, че е нужна управленска програма, допълни тя.

Дончева коментира и антикорупционната реформа. Според нея е несериозно приемането на Закона за КПКОНПИ и назначаването на Бойко Рашков да бъдат приети за седмица и да залягат като условие в преговорите за нов кабинет.

По думите й антикорупционното законодателство е пълен смях. Това е просто желанието на ПП да махнат Рашков от МВР, добави тя.

Проблемът на ПП е, че те не могат да управляват. Тези хора ще ни докарат до продоволствен проблем, ако останат във властта, каза още Дончева.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар