Татяна Дончева: Управлението на ГЕРБ = неграмотност и насилие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие.

През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото. В държавната администрация всички са дилетанти, а случаят с Мая Манолова е чиста проба злоба.

Това заяви лидерът на “Движение 21” Татяна Дончева в ефира на БТВ. Хората поставени на ключови позиции нямат капацитет, посочи още тя.

По думите ѝ Обединените патриоти са показали в управлението едно отвратително отношение към хората. Това което Валери Симеонов каза за майките е непростимо от човешка гледна точка. Виждаме всякаква липса на представа къде се намира. „ГЕРБ ще развалят коалицията и ще отидат на предсрочни избори, защото така ще претърпят по-малко щети. Ако прекратят управлението 8 месеца преди края на мандата ще е най-добре за тях. По-добре е да има предсрочни избори, отколкото да се агонизира. Трябва да решим как ще вървим оттук нататък Нужно е консолидация на българското общество“, заяви лидерът на „Движение 21“.

Дончева бе категорична, че трябва да се направи актуален регистър на избирателите. На второ място хората, които работят в избирателните комисии, трябва да не са партийно обвързани.

За схемата за продажба на българско гражданство, Татяна Дончева каза: „Аз съм чувала тези неща. Говори се, че 2006-2007 г. е започнала организацията на този процес. Това означава, е някой е гарантирал гражданство, а трасето е било под контрол. Поначало ВМРО имат разбиране, че трябва да се увеличи българското гражданство. Ако това е държавната политика, напишете го в закон. Разбирането, че трябва да запишем всички македонци като български граждани може да е примамливо, но те нямат българско самосъзнание“, подчерта тя.

Нейната прогноза е, че ГЕРБ ще развалят коалицията и отново ще предизвикат предсрочни избори, защото така ще претърпят по-малко щети.

Дончева определи отнемането на колата и шофьора от НСО на омбудсмана Мая Манолова като чиста проба злоба. Владислав Горанов е злопаметен и отмъстителен човек и вероятно си мисли, че след като се разхожда 10 години в Министерството на финансите, е станал велик финансист, коментира лидерът на „Движение 21”.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар