Тая държава е тотал щета! Герб кретен-кмет заръчва на 70-годишни да си шият маски сами, щото всеки кадърен можел!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иван Червенков:

Абе, я някой просветен да обясни за тая тъпня със заповедта за задължителност на маските.

Пише ли кой какъв вид маски ТРЯБВА да се носят?
Пише ли, че тези с вентила и сте болен са все едно нямате маска и бълвате вируси наоколо?
Пише ли на колко време ТРЯБВА да се сменят?
Пише ли как ТРЯБВАда се дезинфекцират тези за много кратна употреба?
Пише ли на колко време ТРЯБВА да се сменят филтирте на другите модели?
Пише ли как правилно ТРЯБВА да се поставят маските, как ТРЯБВА правилно да се свалят маските, как правилно ТРЯБВА да се съхраняват и изхвърлят маските?

И най-вече: пише ли ОТКЪДЕ хората ТРЯБВА да купят маските? Колко от кой вид ТРЯБВА да купят?А тези които нямат възможност да ги платят, те как ТРЯБВА да ги получат или направо да се завият в един бял чаршаф и да тръгват бавно към гробищата или към на-близкото районно?

Абе изобщо ТРЯБВА ли да се е възцарило подобно безумие и хаос?

НО! Ако бях аз и имах такава потресаваща власт, щях да издам заповед на четна дата да се излиза само с две леви обувки, а на всяка нечетна да се ходи навън с бос десен крак. Хем е 100% изпълнимо, хем не е толкова безумно.

Лекарите се обърнаха към хората да не изкупуват маските, за да има достатъчно за тези, на които им се налага да работят с болните или във среда с повишен риск. Ама явно силата мисълта е по-слаба от силата на мозъчния управленски мускул на Bankya Analytica.

Тая държава е тотал щета. Спасявайте децата.

Янита Савова:

Кметът на район Младост – Варна /ГЕРБ Христо Христов/ преди малко, с когото си писах, ме съветва майка ми и баща ми на по 70 и 71 год. тази вечер да почнат да си шият маски, щото всеки кадърен човек можел…СРАМОТА….Те точно за това мислят…а утре къде/как /кога да я намерят тая маска? И той пише – От мен… МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ в страницата му във фейсбук и да прочетеш разговора…СРАМОТА!!! ЗА да излязат утре трябва маска, която няма от къде да си купят…, а според Христо Христов – да си ушият в 20ч. вечерта… хора на по 70 години!!! СРАМ!!!

Георги Дренчев:

Българските управници, както и част от електоралната им маса, продължават да живеят с идеята, че „извънредно положение“ означава репресия на апаратчиците над обществото, докато в западните общества се търси максималният консенсус за общо преодоляване и решаване на проблемите. разликата е от земята до небето.

нова разпоредба от щаба- който звъни на 112, РЗИ или личния лекар, задължително с маска.

Светослав Трайков:

Приятели, според вас коя фирма на ГЕРП е внесла/произвела огромно количество маски, които трябва да продаде, че станаха задължителни? За приятел питам, не за мен.

Александър Атанасов:

Понеже нямам маска, за да ида до аптеката, ще си туря едни гащи на главата. Никъде не пише каква да ми е маската, нито някой ми даде някаква маска. Като гледам здравния министър, пак се сещам за старшината от казармата – вие ко́пайте тука, аз че идем да питам къде требва да се копа! Вече знам каква е глобата, ще чакам да разбера каква да е маската и откъде да я купя. Цената няма значение, важното е да е евтина. А утре заран ще си пусна ген Мйтапчийски, да ми направи деня.

Алекс Басил:

Атакаааа.. на маските „внесени, договорени“ от ГЕРБавата мафия!!! На бунт!!!
Министър Ананиев е идиот ведно с цялата клика около него!

Валери Иванов:

Маските са дефицит в целия свят ( Мутафчийски)! Ако не носиш маска 5000лв. глоба( Ананиев)! Неам думи!!

Красимир Делчев:

Правителство на 5 хилядниците!!По 5 хиляди цирея да ви излезнат на оядените гъзове!!!

Валери Станков:

Та, имам питане. Понеже ги няма в аптеките, а и никой не може да ме задължи да си купя нещо, което го няма – и не го искам, мога ли – вместо маска, да си туря дамска превръзка?

afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар