Херо Мустафа: България вече може да се разплаща със САЩ на траншове

Тая какво прави още в България?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нейното Превъзходителство Мустафа още е тук. От сутрин до вечер, от телевизора до отваряне на хладилника. Част от местното колониално население дори вече получава тикове при вида на американската госпожа. Заедно с тръпката каква ли простотия ще измислят на Козяк по отношение на територията, която те смятат за колония, а ние за Родина.

Още юни месец се заговори, че НПМ ще бъде сменена. То, не че заместникът е цвете за мирисане. Пак мирише, ама не е цвете! Интересно е обаче защо тази мома, решена в българска носия и с интересен поглед е още тук? Очакваше се още преди есента да бъде сменена. Но стои. Че даже се и фотка насам-натам. Ударно работи по новото правителство. Нашето, не тяхното! А като си назначат тяхно тук, то няма да е наше, по презумпция. Така, де!

Елементарната логика сочи, че Мустафа има да изпълнява задача – съставяне на редовно и стабилно правителство, което немедлено да включи България във военния конфликт в Окраината, да изпрати цялото ни въоръжение, включително ловните пушки, на Зеленски, да прати ударна дъбълска рота да арестува Путин и да открие още десет американски военни бази на територията.

В дипломацията случайни неща няма. И Мустафа неслучайно още стои. Безогледната им намеса в българската вътрешна и външна политика по наглост стига до окупационна политика. Проблемът е, че нямаме политици, които да й обяснят къде точно се намира!

Елена Гунчева-Гривова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар