Та нали той я забатачи тая държава? Какво ще рестартира? С кого?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Паниката и здравият разум са несъвместими състояния и едното отрича другото, при цялата условност да се използва понятието “здрав разум” по адрес на премиера, който днес изпадна в абсолютна паника.

Идеята за рестартиране на държавата, свикване на Велико народно събрание, нова конституция, кардинални промени в съдебната система и др. е само идея, която трябва да произлезе от парламента. Нали си давате сметка колко месеци ще отнеме една такава генерална процедура?!

 

Зад всичките тия кълчища, в които Борисов се замота за пореден път, ясно личи неспособността на премиера да излезе от катастрофалната ситуация, в която сам се вкара.

Но, Бойко (вероятно някой умник му е подсказал) започва игра, която ще му гарантира още три месеца във властта, дори и Народното събрание да гласува с 2/3 “за” свикване на Велико народно събрание.

Аргумент за моите твърдения е и елементарното обстоятелство, че Борисов е премиер от 11 години, но чак сега узря за идеята да рестартира държавата. Та нали той я забатачи тая държава? Какво ще рестартира? С кого? Със своята шайка, може би? Животът ни става все по-интересен и все по-нездравословен.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар