Лена

ТЕЖКИТЕ ВЪПРОСИ, които Миролюба Бенатова не посмя на зададе на Лена Бориславова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не знаех, че Миролюба Бенатова има предаване. Мислех си, че отдавна се е отказала и кара такси.

Не знаех, че има предаване и следователно не съм го гледал. Оказва се, че има – в една кабеларка, а днес неин гост е била Лена Бориславова.

Изпратиха ми линк към участието на госпожицата, или госпожата, и си дадох труда да го погледна.

И как не – Миролюба Бенатова беседва с Лена Бориславова по човешки теми, това е класика отвсякъде. И двете преспали с различни премиери, имат много опит, който да обменят – сексът и градът, второ преработено издание.

Какво ме впечатли?

Първо физическият облик на Бориславова. Навлечена в дълъг, черен патрахил, самата святост и праведност, в стил „Офелия, иди в манастир!“

Бенатова намери начин да я попита за видеото с парапета, макар „през“ друго интервю в Нова телевизия. Бориславова не отрече да е на кадрите, но предпочете да разпознае като източници на всичките си житейски неволи ПИК, Недялко Недялков и Петьо Блъсков.

Няма смисъл да преразказвам повече. По-интересно е КАКВО Бенатова НЕ ПОПИТА Бориславова.

Ето незададените въпроси:

1. Казвате, че сте добра позната и колежка с премиера. В качеството си тогава на каква сте с него в 8,30 сутринта в неделя в предварително наето туристическо airbnb? Защо той бърка под полата ви? Такова поведение нормално ли е между колеги?

2. Любовница ли сте на Кирил Петков и в качеството на такава ли получихте договор за 15 000 лв. с ББР, а после шефския пост в кабинета на министър-председателя?

3. Вярно ли е, че официалният ви годеник Мирослав Иванов е станал председател на Народното събрание, защото се е съгласил да служи за параван на интимната ви връзка с премиера Кирил Петков? Тоест, шефският пост в българския парламент служи за компенсация, за овъзмездяване на рогоносци.

4. Защо правителственият еърбъс летя до Солун само с вас и премиера Кирил Петков на борда и само за една нощ? Колко излезе тази романтична екскурзия на данъкоплатците? Защо премиерът не взе участие в конференцията на високо ниво в Солун, а предпочете да пирува с вас в ресторанта на петзвездния „Хаят“? Продължавате ли да твърдите, че пътят до Солун с автомобил е осем часа?

5. Истина ли е, че посред нощ в Министерския съвет се е извършвала доставка на „пици с кристали“ от криминални лица – примерно убиеца Георги Семерджиев? Давате ли гаранция, че записите от камерите в МС, иззети от прокуратурата, няма да демонстрират подобно видео съдържание?

6. След като уронихте авторитета на правителствената институция, защо не благоволявате да си подаде оставката?

Простички въпроси. Имам и други, стига госпожицата, или госпожата, да проговори пред ПИК – възневидяната от нея медия, която дръзна да извади на светло перверзията във властта.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар