Тезите „по-добре на студено и скъпо, отколкото Газпром и по-добре мръсни и некъпани, отколкото Газпром“ няма как да бъдат приети от народа ни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тезите „по-добре на студено и скъпо, отколкото Газпром и по-добре мръсни и некъпани, отколкото Газпром“ няма как да бъдат приети от народа ни.

Но тезата, лансирана от претенциозните либерали, че е по-капиталистическо (демек по-дясно и по-секси) и по- морално е да купуваме руския газ през посредници, а не директно, тоест с комисионни, вече е абсолютна кирчова шизофрения.

Малоумщина, изсмукана от отчаяните пръсти.

Не е ли най-капиталистическо и най-дясно, всъщност, да търсим винаги най-изгодната и по-евтината оферта? Мигар германците са по-малко капиталисти от нас? Кой е луд да плаща 20-30% надценка  на комисионер за енергиен източник от първа необходимост! Кой е този политик, който иска да обрече семействата на глад и студ?

Като се купува руската газ през посредници, да не би приходите на Газпром да намаляват? Обратното, растат, но растат и банковите сметки на корумпираните български политици, които ни товарят с комисионни цената на газа.

Очевидно падналите от власт много ги боли за изпуснатите схеми с комисионните. Очевидно соросоидните прокопиевски медии имат целия народ за балъци. Не мисля, че изборите ще потвърдят тяхното психарско мнение за нас, българите.

Николай Бареков

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар