Тези знаци вещаят промяна в кариерата ти, оглеждайте се за тях

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Имаме навика да питаме децата си още като малки какви искат да станат, когато пораснат. И въпреки че не очакваме  всички те да искат да станат астронавти, балерини и пожарникари, когато пораснат, ние не допускаме подобна гъвкавост в кариерата си. Истината е, че е добре да осъзнаете, че кариерата, която сте градили в продължение на десетилетия и смятате, че ще бъдете винаги ентусиазирано до пенсионирането си, наистина не работи за вас. И така, как да разберете дали сте стигнали до тази точка?

  1. Забравили сте как да критикувате

В миналото вие бяхте гласовит, когато не бяхте съгласни с нечие решение на работа, но напоследък казвате „да“ на всичко, за което сте помолени – дори когато видите, че логиката е погрешна. Да станеш„ да “човек е ясен знак, че апатията е настъпила. Официално сте се оттеглили от работата, толкова много, че дори не ви пука за предотвратяване на проблеми, които биха могли да затруднят живота ви в последствие. Това е така, защото подсъзнателно сте решили, че няма да сте там, когато последствия от тези лоши решения станат факт.

  1. Загубили сте интерес към дейности и хобита извън работата.

Разходването на ценна енергия, опитвайки се да оцелеете в работния ден, ще ви накара да се чувствате изчерпани през нощта и през почивните дни, като ви затруднява да общувате и да се наслаждавате на малките неща, които ви доставят удоволствие.

Така че, ако спрете да се грижите за дейности, които сте обичали, това може да е знак, че сте готови за промяна в кариерата.

  1. Вече не се учиш

Най -добрите учители са ученици. Ако сте достигнали етап от кариерата си, в който вече не се обучавате, съществува опасност да се превърнете в ужасно създание. Или рестартирайте перспективата си или излезте от играта, преди перспективата да ви съсипе

Източник: poznanieto.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар