търкане на билети

Тези са най-големите социопати в обществото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борис Марков, бизнесмен, бивш лидер на СДС написа във Фейсбук следния коментар:

Има хора, които всеки ден крадат по нещо дребно за да преживеят. Знаят, че не е редно, знаят, че ощетяват и някой друг ще страда, но нямането и гладните деца, например, сякаш ги оправдават в собствените им очи.
Има други, които дори физически са наранили този, когото обират. Счупили ръката на баба от село за да ѝ вземат пенсията от 100 лева. Набѝли дядо за 20 лева, той потрошен в болница бере душа. Те не знам как си прощават сами за причиненото на други. Казваме, че такива хора са социопати.

Има обаче хора, които рекламират Националната лотария. Те не са бедни, никой не страда от семействата им и са абсолютно наясно какво причиняват с “работата си”. Те са дилъри на пристрастяващата стока хазарт. Те не нараняват физически стари хора, те ги обричат на страдание, глад и мизерия. Абсолютно съзнателно.

Те са тези, който внушават на бедни нещастни хора всеки ден да си купят талонче за 5 лева, вместо хляб, кофичка кисело мляко и парче салам. Ама буквално това правят.

Те са хората, които искат да вземат точно тези 5 лева за преживяване на ден, да ги дадат на Васил Божков, а той да им върне комисион. За дилъра. Те продават съвременния наркотик талончетата за търкане на Националната лотария.

Тези български звезди, този роден хайлайф, вечер не търси извинение сам от себе си. Неее. Те мислят какъв готин лаф да кажат по телевизията, как да са по-красиви и по-харесвани, за да са по-добри дилъри на следващия ден.

Те са точно обратното на Българската Коледа, продават наркотик на детето, което е получило пиано.
Ей точно тези хора, тези родни “звезди”, точно те как се понасят всеки ден нямам никаква идея.
Никаква.

П.С. Тези са най-големите социопати в обществото.

А вие всички мълчите по темата, точно както мълчите пред политик като го видите на живо. Да не се обиди човека…

Мишкуваме.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар