„Тез Тур“ спасява Коледата на ужилените от „Алфатур“

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Новогодишната ваканция на клиентите на обявилия се в несъстоятелност туроператор “Алфатур” АД няма да бъде изцяло провалена, благодарение на “Тез Тур България”. Това съобщи за Inews.bg Маргарита Велкова, маркетинг-мениджър на “Тез Тур”.

“Във връзка с обявения вчера фалит на “Алфатур” АД, изпълнителният директор на “Тез Тур България” Петър Андреев увери, че всички клиенти, които са се записали за почивки в офисите на “Алфатур” по туристически пакети на “Тез Тур”, ще могат да осъществят пътуването си както по Новогодишните празници, така и по програми през 2017 г.

“Тез Тур” България се обръща и към всички останали клиенти на “Алфатур”, които са резервирали почивки по пакети на други туроператори. Те също са добре дошли да бъдат обслужени според останалите свободни места по различните празнични дестинации при специални условия”, посочват от агенцията.

Всички клиенти на “Алфатур” могат да се обърнат към екипа на “Тез Тур”, за да получат бързо и ефективно решение на създалата се ситуация.

Припомняме, че по-рано днес ръководството на “Алфатур” изрезе със съобщение на сайта си, че обявява несъстоятелност и не може да реализира предплатените резервации по Коледа и Нова година на клиентите си. 18-годишната компатия уведоми ощетените си клиенти, чиито празнични планове се провалят, че ще бъдат обезщетени от застрахователя й “Евроинс”.

От “Алфатур” обясниха, че не могат да гарантират на клиентите си безпроблемно пътуване по света и връщане в родината поради своята неплатежоспособност.

По-късно пък “Евроинс” излезе със съобщение, че ще сезира прокуратурата за “Алфатур” за обявяване на умишлен фалит.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар