Телевизиите в Гърция го попиляха: Борисов е мръсник, който мисли само за пари

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гръцките медии тази сутрин яростно коментират думите на Бойко Борисов пред съвета на Европа, че Турция му била важна и че Гърция трябвало да се оправя сама в спора и за териториите, които Турция и отнема според спогодба с Либия.
Журналист известен с острото си перо и с това че не си поплюва тази сутрин буквално разкова премиерът на България в телевизионният ефир на Гърция, като го обвини в контрабанда на оръжие и наркотици, че предавал български територии в ръцете на Турция и че е на власт в България благодарение на приятеля си Ердоган, който плаща на ромите и турците в България да гласуват за Борисов на избори. Ето какво още заяви гръцкият журналист:
 “Българският премиер е бандит, който не заслужава никакво уважение. САЩ знаят, че е бандит и това може да се види дори в интернет, но го търпят, защото им е удобен и потребен. Този човек, никога не е учил за политик, за десет години на международната политическа сцена не научи и десет думи на английски. Създава постоянно конфликти, но вчера с изявлението си, направо шокира Гърция, за разлика от него, ние като страна членка на ЕС очакваме подкрепа, може и само морална, но за него тази дума не съществува. Той мисли само за пари и колко още да открадне.
Народа в България всеки ден му се подиграва, смее му се на глас и идва в Гърция да работи, защото в България работят за мизерни стотинки именно заради този главанак. Да това е точната дума, за този уж християнин, който служи на Ердоган. Служи, защото през Турция му минават всички канали за продажба на оръжие, незаконни цигари и наркотици. Всички служби на света знаят това и какво траят си, защото главанака им е удобен на Балканите. Той няма мнение, той иска само пари. Той дори харизва територии от България на Турция вижте какво се случва в Родопите в Хасково в Кърджали. Главанака не му дреме, той трупа милиарди долари в тайни сметки, купува си острови и спокойствие.
Обезлюди България за десет години, но това за него не е проблем, защото изгонвайки населението се хвали пред останалите в ЕС, че в България нямало безработица. Смеят му се зад гърба, но той това не го разбира, взел се е за звезда, за рок звезда, която всички трябва да прегръщат и целуват, но всъщност си е само един главанак. Той не разбира, че когато Турция отнема територии от Гърция, тя отнема територии и от ЕС, за него това не е проблем, на него Турция му е важна, защото Ердоган плаща на ромите и турците в България да гласуват за него и да седи на власт.
Този главанак с изказването си не само, че заслужава презрение, но заслужава и да му бъде забранено да стъпва в Гърция и не разбирам, защо българите го търпят, защо не го свалят от власт, защо не му се опълчат. Този човек е срам за България”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар