Телевизията EON на Vivacom и новата Видеотека

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Здравейте с брой 63 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com, в който си говорим за скорошния ъпгрейд на EON. Телевизионната услуга на Vivacom получи обновление през февруари, с което телекомът обнови изцяло нейната Видеотека и добави редица функционалности, познати от стрийминг услугите. 

Мой специален гост в Христина Борисова, която е старши мениджър Мултимедия и Дигитални услуги във Vivacom. Тя разказа за обновения интерфейс на видеотеката на EON, както и че за организацията му се използва и помощта на изкуствен интелект, и екип от хора, които подбират специално съдържание по различни поводи.  

Стана дума също за новите функции при гледане на съдържание в EON, включително превъртане в кадри, прескачане на интрото, предлагане на следващ епизод и може би най-ценното – гледане на филми и сериали офлайн. 

Днес EON Видеотека предлага около 30 000 заглавия при най-високия план, като включва освен всичко видео подкасти, български филми и сериали и друго обновяващо се съдържание, разказа Христина Борисова. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар