Теленор предлага еднократен безплатен пакет с 10 000 МВ и достъп до Play Diema Xtra и HBO Go

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На пресконференция тази сутрин в София Теленор обяви, че през целия месец март клиентите на абонаментните им услуги, частни и бизнес, имат възможност да активират еднократно безплатен пакет с 10 000 МВ трафик на максимална скорост и да използват безплатен трафик към приложенията Play Diema Xtra и HBO Go. Е, малко подранила оферта, предвид излизането на новия сезон от Game of Thrones през април, но все пак щедро предложение. 

Активирането на пакета става през приложението MyTelenor и може да се случи до 31 март. Имайте предвид, че тези 10 000 МВ бонус са с валидност 30 дни.

Клиентите на предплатените услуги на Теленор пък могат да получат 1000 МВ трафик за ползване в рамките на 14 дни. 

04-Telenor-Pronikvane na smartfoni

На днешното събитие бяха обявени и резултатите от проучване на потребителските навици и ползването на мобилен интернет, проведено сред 2600 потребители в края на 2018 г. по поръчка на оператора.

05-Telenor-Pronikvane na smartfoni po vazrast

Според извадените от него данни 97% от населението на страната на възраст над 15 години има мобилни телефони (74% от тях са смартфони), 71% от които се използват за достъп до интернет. При децата между 7 и 14 години над 90 на сто са с мобилни телефони, а 88% от тях са смартфони. 

Telenor

Също интересна информация от проучването е, че през 2018 г. само 2-3% от българите са с повече от една SIM карта.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар