Теленор пуска услуга за застраховки на смартфони

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На пресконференция днес Теленор обяви, че започва да предлага нова услуга за клиентите си – застраховки на смартфони. Смартфон протект ще предлага защита при случайна повреда/счупване или при кражба. 

Услугата се предлага на клиенти на Теленор, които могат да я активират, сключвайки застрахователна полица след закупуване на мобилно устройство към тарифния си план. Пакетите са два, като разликата между тях е, че единият включва защита при случайна или злоумишлена повреда, а вторият добавя и защита при кражба. 

Кражбата ще трябва да бъде доказана с документ от полицията. 

Таксата за тази услуга зависи от цената на устройството, като варира между 2 и 20 лв. на месец. В случай на одобрена от застрахователя щета, клиентът ще заплаща и сума за самоучастие, която достига 250 лв. В рамките на 12 месеца може да има до два инцидента.

Застрахователната полица може да бъде сключена в момента на покупка на устройството и е безсрочна – т.е. може да бъде прекратена без неустойки по всяко време.

Услугата Смартфон протект се предлага съвместно с Chubb European Group SE, а Теленор я предлага в качеството си на застрахователeн агент на компанията. Смартфон протект ще бъде достъпна за клиентите от утре, 29 март, когато в сайта на оператора ще има и детайли за цените.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар