Теленор става Yettel

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Теленор обяви днес, че ще се преименува на Yettel. Промяната е част от по-широката инициатива за ребрандиране в България, Унгария и Сърбия, където телекомуникационните дружества, част от PPF, оперират под марката Telenor.

Новината за смяната на името идва 3 години и половина след придобиването на Теленор от PPF Group, с което операторът всъщност вече нямаше връзка с норвежката компания майка Telenor Group. 

Какво означава Yettel?

„Yettel е ново име, нова дума. През 2022 г. планираме вълнуващи нови продукти и услуги, като стратегическият ни фокус остава същият: да растем и да развиваме българския пазар чрез използването на технологии от следващо поколение в полза на нашите клиенти, като се стремим да внесем положителна промяна в бизнеса и обществото“, казва Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор България.

Промяната влиза в сила от 1 март 2022 г., като преходът към новия бранд се очаква да приключи във всички аспекти до края на същия месец.

Yettel official logo

 

От оператора посочват, че ребрандингът ще бъде неусетен за клиентите, като от тях не се изискват никакви действия. Всички договори остават в сила, както досега, не се подменя SIM картата и получаването и възможностите за плащане на сметките се запазват същите. 

Днес от Теленор не пускат нови услуги и не обявяват никакви промени по съществуващите планове, но обещават новини в бъдеще. Възможно е да чуем такива на 1 март. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар