Теодор Михайлов: Кобрата ще се наложи да си плати за гяволъка с целувката, щото безплатен обяд няма.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българската целувка срещу българския чадър – положителното в цялата история, но то се изчерпва само с това.

Безплатната реклама ще свърши и ще дойде ред на платената, а тя ще се разглежда в съдебна зала в държава, чиито съдии не им пука особено кой е срещу тях.

Извън мокрите сънища на много жени, които нямат нищо против Кубрат да ги нацелува и извън мачо подвикванията на български мъже – юнаци, извън всички коментари,

Кобрата ще се наложи да си плати за гяволъка, щото безплатен обяд няма. И защото преставете си как репортер от Планета ТВ след края на интервю с Андреа я хваща и целува в устата. Как мислите, ще бъде ли труден за рисуване? Ще бъде, ще бъде.

И тук същите, които сега аплодират целувката ще изпаднат в екстаз от постъпката на Кобрата, щото за къв се мисли тоя мушморок, ще целува той Андреа, т.е. да целува има право само по-силния. Така е, но е така на територията. Там, където има закони, те съдят и си плащаш, дори ако си световен шампион (в случая претендент). Много боксови легенди са фалирали заради истории с жени, не е лошо да се гледа ‘Разярения бик’, там има доста по темата, независимо, че ‘в бокса тези неща са нормални’. Не, не са.

Боксът е джентълменски спорт и всеки гяволък се плаща и то дебело. И не, не се радвам, че няколкото следващи хонорара на Кубрат ще идат при очилата репортерка, заработила ги за секунда с целувка.

И да, аз харесвам Кобрата много и се гордея, че българин е претендент в най-тежката боксова категория. Но това няма отношение към цялата история. Защото целувката може да е само взаимна. И защото знаем как се нарича, ако е желана само от единия.

Иначе желая само победи на Кубрат и брат му. И да странят от репортерки, колкото и съблазнителни да са те.

Теодор Михайлов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар