Тервел Пулев: На партито ни журналистката се целува с още двама – Още спорт – Бойни спортове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По-малкият от братята Пулев – Тервел – коментира полемичната целувка на брат му с американската журналистка след победата над Богдан Дину. Тервел разказа, че на партото на българите след успешната гала в хотела, въпросната представителка на медиите се целувала с още двама.

Самият Тервел постигна 13-ата победа в професионалния бокс, като подчини Мич Уилямс. Двубоят бе тежък за българина, а след края му стана ясно, че е получил фрактура на ръката.

Целувката на Кобрата – още за скандала

„13-ти пореден успех, радвам се, смятам, че бе труден съперник и имах нужда от цял мач за себе си, да се изградя, да мина през психологически моменти да успея да преодолея себе си. Не да се откажа и за два рунда да свърши всичко. Така и аз за себе си трупам опит“, започна Тервел Пулев при прибирането си на Летище София.

„Чувствам се идеално, имаше настроение след мача. Забавлявахме се. Смяхме се. Независимо от травмите – аз с ръката, Кубрат има над 10 шева. Всичко бе наред. Ръката казаха, че трябва да се сложи гипсова шина, смятам да я махна скоро, за да не атрофира ръката. Казаха 3-4 седмици, но аз мисля да е по-рано махането, за да не отслабва ръката“.

Пулев: В четвъртия рунд Дину се юрна да ме убива

„И други хора ме питаха за премията. Не е 1000 долара. Не знам, може би от гледан точка на данъците, домакините така са обявили. Това с данъците не сме го измислили ние“, продължи по-малкият от братята Пулеви.

„В САЩ организацията бе много стриктна. Дори преди мачовете се даваше допинг проба. Много стриктно се държат, дори е леко неприятно“.

„Чувствам се , че имам още какво да дам. Съперникът бе неудобен. Неговият стил е такъв, че той руши играта и гледа с контраатакуващи удари да атакува и пречи. Аз се опитвах да градя, донякъде успях, донякъде – не“.

Кобрата: Репортерката искаше много повече от целувка

„Не биваше да казваме, че аркадата е тежка, за да продължи Кубрат да играе. Даже той мислеше, че кръвта е от противника“.

„Рано е да кажа, кога ще е следващият ми мач“.

„Не е задължително да вървим ръка за ръка, но не е проблеми да осъществяваме на една гала мачове. Това са подробности“.

„Не съм виждал в такива трудни мачове Кубрат да излиза с такава силна игра. Той бе много щастлив. Виждаше как губи, в 4-ия рунд мина през ада, спечели и бе щастлив. Целувката – направи го, не мисля, че е толкова виновен, няма да се фокусирам в действието му. Само ще кажа, че на партито в хотела ни въпросната журналистка дойде и се целува с още двама души. Видях ѝ поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14-15 бяхме там, свидетели. Абсолютно, беше си по-близка с някои, но какво е ставало, не знам. Легнах си. Аз не видях суши“, завърши Тервел Пулев.

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар