Терзиев: За какво да празнуваме Ботев, като той е част от една стара епоха, време е да го забравим

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като Васил Терзиев Ухото заедно с дехуманизираната паплач, която го избра за кмет на София, незаконно наряза с флекс паметник и потъпка паметта на родителите си, отказа да празнува Рождество Христово и го нарече просто “зимни празници”, опъна скара-бира пред Патриаршеската катедрала по време на пости, остави София мрачна и без украса, не проведе новогодишна заря, твърдо отказа да участва в отбелязването на годишнината от освобождението на София, утре е решил Столична община да не организира честване по случай 176 години от рождението на Христо Ботев!

Безродникът не счита, че Ботев е достоен за неговото внимание и респективно не си заслужава да се организира каквото и да било в чест на великия поет и революционер – символ на стремежа към свобода и независимост на българския народ!

Терзиев очевидно не желае да има нищо общо с България и нейната история и традиции. Ухото дори не се опитва да прикрие презрението си към българския народ и православието, като откровенно демонстрира това, превръщайки София в град без душа, без памет и без бъдеще!

Въпреки отказа на пластмасовия бизнесмен Васко Ухото официално да се отбележи рождения ден на Ботев, нека се съберем и положим по едно цвете на паметника му.

Утре 11 часа площад “Възраждане” – паметник на Христо Ботев! Аз ще отбележа, макар и неофициално, рождения ден на Ботев, напук на Ухото и кирякстефчовщината му!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар