ТЕСТ: Изберете мандала и разберете повече за себе си

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мандала е дума на санскрит, чието значение е „кръг“. Мандалата е духовен символ в хиндуизма и будизма, представляващ цялата вселена. Симетричните геометрични фигури са като многото аспекти на космоса.

ТЕСТ: Изберете мандала и разберете повече за себе си
 © iStock

Всяка мандала е сякаш умалена вселена. Настоящият тест ще ви помогне да разберете нещо повече за себе си според това коя мандала ви привлича най-силно.Добави описание


Мандала №1: Разрушение

Въртенето обратно на часовниковата стрелка на първата мандала предполага, че участващите тук сили са разрушителни. Но това не е нещо негативно. Трансформациите са нужни за еволюцията на човека. Създаването на нещо ново винаги изисква премахването на вече остарелите и ненужни модели и неща, защото те само пречат на развитието. Следователно вашата сила на разрушител може да бъде нещо наистина полезно и обновяващо.

Мандала №2: Природа

Втората мандала е нарисувана на базата на четирите елемента на природата. Те се появяват и действат в хармония и нашите сили произлизат от тях. Петият елемент на Духа обаче липсва. Това е духовният елемент, който ни свързва с природата. Вашата сила е тази на любовта и съединението с нетленното. Имате по-всеобхватно разбиране на живота и невидимата връзка между всичко в тази вселена.

Мандала №3: Баланс

Тази мандала е нарисувана въз основа на мистичната сила на числото 6. Двете противоположни, но винаги свързани сили на женското и мъжкото начало, присъстват, образувайки два триъгълника с шест страни. Вашата сила идва от динамичния баланс на тези две сили във вас. Както се казва – златната среда е това, към което се стремим, а вие го имате в себе си.

Мандала №4: Търпение

Числото 12 е важно в много отношения. 12-те древногръцки богове, които живеят на Олимп или 12-те апостоли на Исус. 12 месеца в годината. 12 зодиакални знака. Вашата сила се крие във факта, че сте в хармония с времето и процесите в живота. Освен това вие сте търпеливи, а вашето търпение ви възнаграждава по отношение на еволюцията. Не забравяйте, че времето ще доведе до съвършенство плановете ви.

Мандала №5: Компас

Тази мандала притежава в себе си числото 8, което се свързва с колелото на мъдростта. В известен смисъл това е и кръстопът, където се предлагат няколко варианта. Вашата сила се крие в това, че можете да създавате много възможности, заради което никога няма да попаднете в задънена улица. Можете да вземате правилни решения и да избирате най-добрия път към добродетелта. Водени сте от вътрешен компас, който ви показва правилната посока.

Мандала №6: Създаване

Обратно или по-скоро в допълнение към първата мандала, тази е символ на светлина, живот, здраве, мир и богатство. Тя се движи в посока на часовниковата стрелка и дава създаване по един по-хармоничен и позитивен начин. Не е нужно да има разрушение. Вашата сила е творческа и имате способността да създадете от нищото нещо голямо и значимо.

Вижте още:

Мандала – тайнственият символ

ТЕСТ: Избери тибетска мандала и научи нещо за себе си

Тест с мандали за определяне на характера

Източник: rozali.com

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар