ТЕСТ: Каква мъдрост носите в себе си?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С помощта на този тест може да разберете повече за това каква вътрешна мъдрост притежавате.

ТЕСТ: Каква мъдрост носите в себе си?
 © iStock

Слънцето е един от най-силните символи. Слънцето е източникът на живот, нашата енергия, вътрешният ни плам. Слънцето огрява със своите лъчи и носи светлината, познанието. Неслучайно настоящият тест с изображения именно на слънцето може да ви даде информация каква мъдрост носите в себе си.Кое слънце усещате най-близо до вас самите?

Добави описание


 

Слънце №1

Това слънце репрезентира мъдростта ви като силно оръжие срещу тъмнината. Вие сте човек, който винаги се стреми към знания и яснота. Вашата вътрешна мъдрост ви помага да вземате понякога трудни, но винаги справедливи решения. Имате естествени лидерски качества.

Слънце №2

Това е слънцето на скромността. Въпреки че не блести, то не проявява силите си в пълна степен. Вие притежавате голяма мъдрост и сила в себе си, но ги криете от света. Трябва да поработите върху своето утвърждение и изява, за да може да покажете пълното си Аз.

Слънце №3

Ако това е вашият избор, значи носите силна мъдрост. Вие разбирате, че дори и в хаоса се крие огромна мощ, но хората трябва да се научат да я използват в тяхна полза – дали творчески или разрушително. Имате способността да проявявате силата си, така че избирайте внимателно.

Добави описание

 

Слънце №4

Това е слънце, което може да се свърже с езотериката и духовността. Вие носите мъдрост, свързана със силата на хармонията и божествената хармония. Вярвате в Бог – независимо под каква форма, което ви прави винаги свързани с нещо по-голямо от вас самите.

Слънце №5

Изборът на това слънце говори, че вие имате добра преценка за идващото и отиващото си в живота. И по-специално – за това какво е необходимо да се разруши или да умре метафорично, за да дойде нещо ново на негово място. Съзнавате естествените цикли в живота и тяхната по-висша роля.

Слънце №6

Това е слънцето на илюзиите. Вие сте изключително отворени, с много мисли и идеи. Всичко ви се струва възможно, защото във вас се намира мъдростта за силата на вдъхновението. Все пак не забравяйте, че трябва да съчетавате реалността с идеите, за да могат очаквания ви да бъдат оправдани.

Вижте също:

ТЕСТ: Как виждате живота си?

ТЕСТ: Разкрийте своите скрити качества

ТЕСТ: Изберете символ и надникнете в подсъзнанието си

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар