ТЕСТ: Какви са качествата, които ви отличават?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички хора сме различни, но пък всеки от нас има област или част от живота, която може да овладее до съвършенство. Този тест може да ви помогне да разгадаете какви са вашите силни качества и върху какво трябва да се съсредоточите, за да развиете максимално добре.

ТЕСТ: Какви са качествата, които ви отличават?
 © iStock

Мислите, че не сте отлични в нищо и нямате талант? Проучване от 2014 година, проведено от Робърт Джеймс Хамилтън, оборва тази ваша заблуда. Според Хамилтън умовете могат да бъдат разделени на четири основни категории – динамо, блестящ, времеви и стомана.Хората с умове динамо са тези, които измислят най-впечатляващите идеи. Блестящите умове се характеризират с висока интелигентност и лидерски качества. Хората с времеви умове осъзнават проблемите, които ги заобикалят в света и се опитват да дадат всичко, с което да направят света по-добро място. Стоманените умове се познават по това, че хората умеят да управляват информацията и да се грижат и за най-малките детайли.


Вижте картината по-долу, която е оптична илюзия. Вгледайте се в центъра на кръга. Какъв цвят започвате да забелязвате, освен бяло и черно – червеникаво, зеленикаво, жълтеникаво или синьо?

Добави описание

Червен цвят

Справяте се отлично, използвайки своята логика. Когато имате проблем, вашият аналитичен ум ви помага да обследвате всички алтернативи и да вземете най-доброто решение. Освен това притежавате лидерски качества и голямо влияние върху хората.

Жълт цвят

Вие определено може да станете много добри на шах – притежавате логика, умеете да разбирате ума на другите, а забавлението също така е важно за вас. Имате способността да анализирате малките детайли, но същевременно се радвате на креативни заложби.

Син цвят

Сложните решения не са нищо за вас, защото имате огромен интелект. В отношенията си с другите хора предпочитате да бъдете честни и винаги да изразявате мнението си. Напълно възможно е близките ви да се обръщат към вас за помощ, когато имат нужда да решат даден проблем. Търпението също е ваша силна страна.

Зелен цвят

Думата, която перфектно ви описва, е талант. Освен това сте широкоскроени и изключително любопитни към живота. Обичате да опознавате всичко, да пътувате и да изживявате нещо за първи път.  Тъй като сте преживели много неща в живота си, вашите истории са много интересни, както и могат да бъдат извор на мъдрост за останалите.

Прочетете още:

ТЕСТ: Изберете залез и разберете какви сте в работата си

ТЕСТ: Изберете кристал и разберете повече за себе си

ТЕСТ: Какво видяхте първо и как то ви описва?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар