ТЕСТ: Какво забелязахте първо на картинката?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Върху какво се спря първо погледът ви, когато видяхте картината? Изборът ви издава какво търсите в любовта и от какво се страхувате.

ТЕСТ: Какво забелязахте първо на картинката?
 © iStock’

1. Маскираната жена

За вас най-вълнуващата част от влюбването е ухажването. Харесва ви човекът отсреща да ви отправи предизвикателство, дори да ви накара да го преследвате и да търсите неговото одобрение.

Моногамни сте, но първоначалната тръпка ви вълнува най-много в една връзка. В тази фаза, преди да спечелите сърцето на половинката, вие сте готови на всичко, дори да загърбите себе си. 

Най-големият ви недостатък е, че понякога изпитвате носталгия към тези първи трепети и забравяте да погледнете колко дълбоки и истински са отношенията, издържали изпитанията на времето.

маскирана жена

 

Вижте още:

 

2. Двойката

За вас най-вълнуващата част от любовта е усещането за сигурност. Държите човека до вас да е стабилен и да може да му се има доверие. 

В една връзка търсите човек, с когото да вървите през живота рамо до рамо. Искате да изградите всичко от нулата и да планирате заедно общото си бъдеще. Очаквате от човека до себе си увереност и авантюризмът ви притеснява. 

Сигурността е нещо прекрасно, но не се оставяйте търсенето ѝ да вкара живота ви в коловоз. Не отвръщайте поглед от различното само защото не се вписва в строгите ви критерии.

двойката

 

3. Празната лодка

Ако първото, което забелязахте в картинката, е празната лодка, то вие сте авантюристи. Обичате вълнението от новото и непознатото. Мечтаете за човек, с когото да поемете по пътя към неизвестното, без планове и без конкретни цели.

Някои са плашат от непознатото, но не и вие. За вас най-приятната част от една връзка е да не знаете какво предстои. Вие взимате решения в движение и се оставяте в ръцете на Съдбата и обстоятелствата. Готови сте да отидете заедно на другия край на света, да направите всички възможни промени, само и само да усещате адреналин.

Опитайте да намерите баланс. Авантюризмът е вълнуващ, но не отказвайте да опознаете човека в дълбочина – да научите слабостите му и да му разкриете своите.

празна лодка

 

Вижте още:

 

4. Лодкаря

Ако първо забелязахте лодкаря, вие сте хора, които имат нужда да излизат извън зоната си на комфорт. Живеете в свой собствен свят, но трябва да го напускате от време на време и да видите живота от друга гледна точка.

В ежедневието сте притеснителни и неуверени. Имате нужда от човек, който да “ви хване за ръка” и да ви поведе напред. Трудно се преборвате с притеснението без чужда помощ. Не поемате инициативата, когато сте във връзка. Оставте човека до вас да определя ритъма, посоката, целите и действията във връзката ви.

Запомнете, че може да получите помощ, но никой не може да ви отведе далеч от страховете ви, ако самите вие не сте активни. Любовта на живота ви може да ви допълва, но не и изцяло да ви изгради като хора. 

лодкаря

 

Вижте още:

 

 

Още любопитни визуални тестове

 

Добави описание

 

*****

ТЕСТ: Лабиринтът на подсъзнанието

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар