ТЕСТ: Какво послание ще получите за лятото?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тестовете са лесен и забавен начин да научаваме повече за себе си и скритите части от нашата психика. Настоящият тест пък се фокусира повече върху информацията, която трябва да достигне до вас, свързана с настоящия летен период.

ТЕСТ: Какво послание ще получите за лятото?
 © iStock

Вижте трите животни и изберете едно от тях. То ще бъде символ на посланието за лятото, което трябва да достигне до вас:Ястреб

За да могат нещата във вашия живот да се променят, трябва да направите място на новото да влезе. Новото може да се изразява в много различни неща – нова система от вярвания, голяма промяна, нов процес (нов начин на хранене например). Новото може да бъде и съвкупност от неща, но всичко е свързано с промените, които искате да създадете в живота си. За да преобразувате обаче своя живот, вие трябва да пуснете всичко, което вече няма място в него – навици, хора, места. Бъдете честни със себе си, защото колкото по-скоро премахнете старото и излишното, толкова по-бързо ще започнете да трансформирате живота си в нещо по-добро.


ТЕСТ: Посланието, от което имате нужда в момента

Добави описание

Елен

Решенията, които търсите, са вплетени във вашия опит. Погледнете отвъд страданието, нещастието и несправедливостите, които сте преживели. Притежавате много мъдрост, която всъщност сте придобили именно, благодарение на всичко, през което сте преминали в живота си. Вашият опит ви дава едно по-всеобхватно разбиране за света и отношенията между хората. Вие ставате все по-мъдри с всяка ситуация, през която преминавате. Отделете време и се вгледайте в себе си – там ще откриете отговорите, които търсите. Не забравяйте, че във вас се крие истински мъдрец.

ТЕСТ: Изберете птица и получете съвета, от който имате нужда в момента

Добави описание

Овен

Най-вероятно в последно време сте били подложени на голям стрес. От вас се е очаквало да имате сили да се справите с всички проблеми и отговорности, но ето, че дойде моментът да си отдъхнете. Лятото е перфектното време за почивка – отделете поне няколко дни само за вас. Отдайте се на приятни занимания, но също така обмислете последните събития, които са ви се случили. Сега вече може да мислите по-безпристрастно и да видите своя успех. Важно е да възвърнете своята енергия, както и да балансирате емоциите си, за да бъдете готови да се върнете в обичайното си ежедневие заредени и готови да преодолявате поредните препятствия.

Изберете пеперуда и разберете какво послание ви носи тя

Добави описание

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар